• Ook schaakmeester Frank is thuis aan het werk. Overpeinzingen waren zijn deel, wat wordt de (schaak)toekomst. Gelukkig komen er nu veel ideeën in de openbaarheid in deze lastige tijd.

  Frank heeft zich vooral bezig gehouden met het zoeken naar een nieuwe manier van schaakles geven. Het werd voor mij duidelijk, dat er meerdere mogelijkheden zijn om via Internet de schaaklessen te verzorgen. Het komt er op neer, dat ik van een schaakproeverij heb genoten. Ik zal deze proeverij met u delen en hoop, dat u de proeverij geheel open ingaat, zodat u daarna uw weloverwogen keuze kan maken. Het is nu een mooie mogelijkheid om naast het schoolwerk ook het schaken op te pakken met het hele gezin.

  De Schaakproeverij: Chessity, heel leuk en game-achtig en nu met een gratis proefperiode, kijk op chessity.nl

  Schaakmatties, leuk, kijk op schaakmatties.nl

  Lichess, heel interessant, geen abonnement en soepel. ChessTutor, via stappenmethode.nl, op de site kunt u proefdraaien, doen!

  Mocht u met mij willen sparren over de keuze, dan kunnen we daar mbv Zoom een gesprek over voeren. Natuurlijk kan ik ook een schaakles (30 minuten) via Zoom verzorgen. Deze week vanaf 24 maart beschikbaar. De schaaklessen zijn deze week een try out, dus na afloop mag u een bedrag overmaken, afhankelijk van uw tevredenheid. Vanaf volgende week wil ik de schaakmarkt opgaan om zo weer een (tijdelijk) inkomen te vergaren.

  Voor meer informatie kunt u 06-14638095 of frank@schaakpret.nl gebruiken.

 • Fata Morgana of komt mijn droom uit op 14 september. Is dan Zaanstad voor 1 dag Schaakstad!? Binnenkort zal ik u meer laten weten. Nu nog aan het verkennen of er draagvlak komt.

 • De website wordt de komende week volledig vernieuwd

Wil je deelnemen aan een activiteit?

Je kunt je hier inschrijven voor één van de activiteiten in de agenda indien dit mogelijk is.