Ervaringen van leerlingen

Meester frank is een hele leuke schaak meester hij is een aardige man echt een aanrader

Dorus

Het was super leuk met Frank we hebben veel gelachen en hij heeft me veel nieuwe dingen bij geleerd. Min puntje was dat je 7 dagen 3 uur had je kon bijvoorbeeld ook een dag vrij geven je kon ook meer flaaiers rondbrengen dan komen er ook meer kinderen . + puntje was dat het super leuk was en dat je geen spijt krijgt dat je bent heen gegaan. Ik wil zeggen SUPER BEDANKT FRANK!!!!!!!!

Jamie

Ik vind meester Frank een superleuke schaakleraar! Hij kan goed schaakles geven.

Loredana

ik vind mr Frank vooral een helen lieve meester hij is grappig maar soms ook serieus ik leer veel nieuwe dingen bijvoorbeeld: de jager of de wachter dat zijn allemaal nieuwe dingen ik vind het super leuk en ik hoop nog een langen tijd met jou door te brengen.altijd als ik thuis kom dan vertel ik hoe leuk het schaken was en dat ik al weer zin in de volgende keer. als ik dan alles vertelt heb vraag ik aan mijn vader van pap weel je met me schaken. altijd als ik heb geschaakt dan voel ik me meteen weer heerlijk rustig LOVE MR FRANK!!!

Golda

het was heel leuk en ik vind frank een aardige schaakleraar ook wel een beetje streng maar dat hoort zo te zijn want schaken is streng bijvoorbeeld aanraken is zetten bijvoorbeeld voor iemand waar ik tegen speelde ik zal geen namen noemen (of toch wel hij heet luca) maar hij wou het telkens terugzetten maar dat mocht niet want hij had het al gezet. ik vind schaken zelf heel leuk ik heb er ook best veel van geleerd degene (luca) vast ook ook al had ik altijd als ik met hem schaakte zijn koningin afgepakt en heb ik altijd gewonnen van hem voor degene die dit lezen als er weer zo'n cursus komt moet je der echt op gaan want het is echt leuk. en als ik het weer zie wil ik er weer op. je speelt er trouwens niet allen maar schaken maar ook raindropchess dat is ook schaken maar dan met kaarten en dat vind ik ook geweldig echt waar maar goed, ik kan kan trouwens niet kiezen wat ik het leukst vind raindropchess of gewoon schaken of wacht eigenlijk toch wel allebei even leuk doei frank groetjes christan

Christan

Ik ben Rico en ik ben 7 jaar en krijg schaakles van meester Frank op school. Voor de 3e keer doe ik al mee omdat ik het zo leuk vind. Ik vind het leuk omdat ik schaken leuk vind en omdat ik meester Frank leuk vind.

Rico

Ik vond de schaaklessen heel leuk en je was een leuke meester. Ik denk dat ik het nog een keer zal doen . groetjes Kees

Kees

Als 11 jarig jochie begon Frank mij schaakles te geven, waardoor ik kampioen van Noord-Holland werd. Misschien wel nog belangrijker is dat 25 jaar later ik nog steeds van het spelletje geniet en dat komt zeker door de inspirerende manier waarop hij mij het heeft uitgelegd. Ik hoop dat velen dit voorrecht mogen volgen!

Edwin Woudt

Meester Frank is een aardige meester en enorm goed in schaken. eerst kon ik zelf niet schaken maar met meester Frank. meester Frank is ook heel grappig.

Wim

1. ik vind dat u het goed kan uitleggen als ik een vraag hat kwam je hem meteen beantwoorden. 2. het was erg leuk, als ik ga schaken denk ik meteen aan de lessen die ik had gehad.

Noah